Търсене на имоти

Въздушни стаи за нощувка в Рио де Жанейро!

Планината Sugarloaf е определяна като едно от най-хубавите неща, които можете да видите в Рио де Жанейро, а сега, освен да се любувате на тази забележителност, можете да останете НАД нея и през нощта. Това е възможно, тъй като въжените линии, които поемат посетителите, отправили се към внушителната 396-метрова планина, се отварят за нощувки. Един от сайтовете за ваканционни резервации на стаи и хотели, рекламира традиционни лифтови кабинки, превърнати в уютни мини апартаменти със спалня, баня и дори трапезария.


Снимка: booking.com

За тези, които се страхуват от височини, това няма да е най-доброто преживяване, но все пак е добре да се уточни, че кабинките ще бъдат стопирани за нощувката над първия хълм по пътя за върха на планината, а не чак горе. И все пак – панорамните гледки от там направо спират дъха, казват от изданието mirror.co.uk. Гостите на този „въздушен хотел“ ще могат да се възползват от екскурзоводска обиколка на комплекса Sugarloaf, както и вечеря в клуб „CLássico Sunset“ - ресторант, разположен на върха на планината, от който се разкрива невероятна гледка към града.
 
Снимки: booking.com

Ако това е преживяване, което искате да си подарите, добре е да бъдете много активни и точни във времето, защото са обявени само две дати за нощувки – 12 и 13 ноември. Резервациите ще са отворени в 2ч. сутринта /английско време/ на 29 октомври и на 30 октомври по същото време. Цената на нощувката е около 38 британски лири и включва входната такса за планината.

Domaza - Недвижими имотиПо-стари новини