Политика за защита на личните данни

Търсене на имоти

Политика за защита на личните данни

„МАГЕНДИРА“ ООД се придържа строго към конфиденциалност и отговорно ползване на лична информация, която събираме от клиенти или посетители на нашия уеб сайт ("сайтът"). В момента на предоставяне на информация, Вие се съгласявате „МАГЕНДИРА“ ООД да ползва тази информация, както е описано тук.

Моля прочете Условията за ползване за повече информация относно правилата за ползване на този сайт.

 

Каква информация събираме?

Типът информация, която „МАГЕНДИРА“ ООД може да събира, включва име, служебен адрес, телефонни и факс номера, адрес за електронна поща и всякаква друга свързана информация, която ни предоставяте по каквито и да било начини, включително по електронна поща или през сайта. Също така е възможно да събираме информация за ползването на нашите продукти и услуги, предпочитания, за които сме уведомени, или информация, която ни е предоставена доброволно. Лична информация се събира в момента, в който потребители се регистрират, изискват информация, записват се за събития, кандидатстват за работа и публикуват мнения чрез дискусионни форуми или онлайн проучвания.

Информация може да бъде получена индиректно чрез логове за достъпвания на сайта или кукита (cookies). Примери за такава информация са вашият IP адрес, вътрешните страници и реда, в който ги посещавате и статус на кукита (cookies), които са поставени на Вашия компютър от сайта. Това става автоматично в момента, в който достъпвате www.magendira.com. Тази информация се използва за подобряване на уеб сайта и по никакъв начин не Ви идентифицира лично и не събираме чувствителна информация.

 

По какъв начин „МАГЕНДИРА“ ООД АД използва личните данни?

„МАГЕНДИРА“ ООД може да използва Вашата лична информация, за изпълняване на запитвания за информация, обработване на регистрации за участие в събития, оценяване на кандидатури за работа или за други цели, които Вие инициирате или изисквате. Възможно е да запазим вашата информация и да я използваме, за да се свържем с Вас относно позиции за работа. „МАГЕНДИРА“ ООД използва лична информация за статистически анализи на поведението на потребителите на сайта с цел да се оцени интереса към отделните части на сайта. Освен това „МАГЕНДИРА“ ООД използва вашите данни за да Ви информираме, като Ви изпратим емейл или ви се обадим, за всички нови оферти, сключени сделки и полезна информация за пазара на недвижимите имоти. „МАГЕНДИРА“ ООД може да предостави лична информация на свои партньори, за целите описани по-горе.

 

Предоставя ли се лична информация на трети лица?

„МАГЕНДИРА“ ООД няма да продава, отдава, търгува със или умишлено разкрие или предостави на трети лица всякаква лична информация, получена от клиенти или посетители, с изключение на следните случаи: „МАГЕНДИРА“ ООД може да разкрие лична информация на трети лица, в случай че това разкриване се изисква от закона; „МАГЕНДИРА“ ООД може да разкрие лична информация с пратки към Вас; „МАГЕНДИРА“ ООД може да разкрие лична информация, ако е получено предварително Вашето съгласие за това.

 

Сигурност

„МАГЕНДИРА“ ООД ще вземе разумни предпазни мерки да защити конфиденциалността и сигурността и да предотврати неоторизирано или случайно разкриване на лична информация. Само оторизиран персонал на „МАГЕНДИРА“ ООД ще има достъп до лични данни и тези служители са задължени да третират информацията като конфиденциална. Въпреки мерките за сигурност, „МАГЕНДИРА“ ООД АД не може да гарантира, че неоторизирани лица няма да получат достъп до личните Ви данни.

 

Връзки към други сайтове

Възможно да предоставим връзки (линкове) към сайтове на трети лица. Възможно е тяхното съдържание да изглежда като част от нашия сайт, но то всъщност се предоставя от трети лица, ние нямаме контрол върху него и не носим отговорност за информацията, която предоставяте на тези сайтове. Препоръчва ме Ви да се запознаете с политиката за конфиденциалност на тези сайтове преди да предоставите информация.

 

Изменения в политиката за конфиденциалност

„МАГЕНДИРА“ ООД си запазва правото да променя своята политика за конфиденциалност. Всички промени ще бъдат публикувани на сайта за информация на посетителите относно типа на събираните данни, използването им и обстоятелствата, при които тези данни могат да бъдат разкрити на трети лица